Top

Latijns-Amerika reisadvies

Wil je naar Midden- of Zuid-Amerika maar weet je nog niet waar naartoe? We kunnen samen op zoek gaan naar jouw volgende bestemming. In een telefonisch, online of persoonlijk gesprek in Amsterdam beantwoord ik al jouw vragen, vertel ik je uitgebreid over landen die aansluiten bij jouw interesses, de reismogelijkheden, geef ik je tips en contacten en vertel ik je hoe je je reis het beste kunt organiseren.

Na afloop van dit gesprek ga je niet alleen vol inspiratie naar huis maar heb je een goed beeld van de reismogelijkheden naar en op jouw favoriete bestemming.

Werkwijze

Na bevestiging ontvang je een aanvraagformulier met een aantal vragen die ons een eerste idee geven van je reiservaring en interesses. Naar aanleiding hiervan plannen we een online of persoonlijk gesprek in Amsterdam, waarbij ik al jouw vragen beantwoord over specifieke bestemmingen.

Kosten: EUR 85,- ex BTW per uur.

Ook geef ik op verzoek korte presentaties over bestemmingen die aansluiten bij jouw interesses. Na afloop heb je een goed beeld van de bestemmingen en mogelijkheden en weet je precies wat je moet doen om jouw favoriete reis te maken.

Over deze service

Waarom deze service?

Iedereen heeft een andere manier van reizen. Maar kennis en ervaring is iets wat we allemaal zoeken. Wil je geheel onafhankelijk advies en gebruik maken van mijn kennis en jarenlange expertise in de regio? Dan is deze optie zeker iets voor jou.

Moet ik daarna bij jou boeken?

Zeker niet. Dit pakket is er juist voor bedoeld om jou helemaal onafhankelijk op reis te laten gaan en van de beste tips te voorzien, die aansluiten op jouw manier van reizen.

Kan ik daarna bij jou boeken?

Natuurlijk. Mocht je er na afloop van onze brainstormsessie voor kiezen om je reis door mij te laten organiseren en een persoonlijk reisvoorstel willen ontvangen, dan vervallen de kosten à EU 85,- ex BTW per uur en betaal je alleen de kosten van het reisvoorstel.

Meer weten over Latijns-Amerika?

Unieke reizen

Naar aanleiding van mijn talloze reizen naar verschillende bestemmingen, heb ik unieke reizen samengesteld. Op die manier ontdek je de mooiste bestemmingen tijdens een rondreis door een land.

Op reis met Passport the World

Kies de service die het beste bij je past!

You don't have permission to register