Top

Reis op maat

Heb je weinig tijd, of geen zin om een reis van a tot z zelf uit te stippelen of wil je gewoon het maximale uit je reis halen met de juiste kennis en expertise? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

De combinatie van mijn persoonlijke reiservaringen, netwerk en grondige researchwerk, zorgen ervoor dat ik als reisadviseur en reisagent een reis op maat samen kan stellen die helemaal past bij jouw manier van reizen en persoonlijke interesses.

Maak kosteloos en vrijblijvend kennis!

Het digitale kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wil je vervolgens een reisvoorstel op maat ontvangen? Dan betaal je een vast bedrag van EUR 150,- ex BTW. Dan ga ik namelijk echt voor je aan de slag en hier gaat natuurlijk de nodige tijd en werk inzitten.

Zet je het reisvoorstel om in een daadwerkelijke boeking? Dan komen deze kosten te vervallen en betaal je alleen de standaard bemiddelingskosten, die 8% van de totale reissom bedragen.

Onze werkwijze

Kennismaken

Tijdens een digitaal gesprek maken we kennis en nemen we jouw reisplannen en wensen door. Denk hierbij aan het type reis, de reisduur, het budget en jouw interesses op het gebied van cultuur, natuur, wandelen, kunst en culinair. Na afloop van dit gesprek bepaal jij of je een persoonlijk reisvoorstel wilt ontvangen.

Reisvoorstel

Met deze informatie ga ik aan de slag en zorg ik voor een vrijblijvend reisvoorstel. Dat wil zeggen, je ontvangt een factuur en betaalt een vast bedrag ร  EUR 150,- ex BTW voor het reisvoorstel maar je zit verder helemaal nergens aan vast.

Aanpassen

Wanneer we het voorstel hebben besproken, beslis je of je de nodige kleine aanpassingen wilt doen of er toch vanaf ziet.

Boeken

Ben je nog steeds enthousiast en klopt alles? Dan ga ik aan de slag met het rondmaken van de vluchten, de accommodaties en de overige elementen uit jouw reis. Dit leidt tot een definitieve boeking en factuur.

Bijna op avontuur

De boeking is rond en de voorpret kan beginnen. Je ontvangt boekingsbevestigingen en andere reisbescheiden van mij in aanloop naar jouw reis.

Op reis

Bij vragen of onduidelijkheden, kun je zowel voorafgaand als tijdens de reis altijd bij mij en mijn team terecht.

Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Unieke reizen

Naar aanleiding van mijn talloze reizen naar verschillende bestemmingen, heb ik unieke reizen samengesteld. Op die manier ontdek je de mooiste bestemmingen tijdens een rondreis door een land.

Op reis met Passport the World

Kies de service die het beste bij je past.

You don't have permission to register